Nørgaards Josephine R.I.P

Min älskade första ponny dog igår, hennes dåvarande ägare fick tyvärr ta bort hon pga svår fång. Mer om det tänker jag inte gå in på då har mina åsikter om det..

Iaf Jozzan var min första ponny och hon betyder så otroligt mycket för mig och kommer alltid att göra det, det var hon som fick mig att bli den jag är idag, det var hon som lärde mig att ha tålamod och att acceptera "fel". Med Jozzan utbildades jag fruktansvärt mycket även fast vi fick kämpa mycket också det var mycket blod svett och tårar men det var värt allt! Från att vara hopprädd till att sitta på Jozzan på hinder över 115cm och inte vara rädd den känslan är obeskrivlig! Det högsta vi han tävla var LD och en LC. Hon kommer alltid att vara den finast ponnyn i mina ögon och jag kommer alltid att sakna och älska hon<3

min älskade fina jozzi, vila i frid!

Finaste Nina<3

Jag Saknar verkligen att tävla Nina just nu känner jag mig desperat och kan starta i vilken gren som helst med hon och Alvin :p det finns så dåligt utbud med tävlingar häromkring närmaste jag hittat är inte fören i september.. Känns ju lagomt drygt att vänta och jag är inte direkt sugen på att dra Nina 60mil fram och tillbaka på en dag när hon inte åkt på över 1 år..

Pärlan - Midnight Light<3
ibland är hon mer vild än tam - men vinnarskalle det har hon<3

hästarna

Hästarna har fått större hage nu med mer skog vilket verkligen upskattas av dom :)

Nina<3

Bonnie

Tog hem Bonnie idag till mamma och pappa :) Sötnosen hon har faktiskt anpassat sig bättre än förväntat då hon i vanliga fall brukar vara riktigt blyg men hon har varit nyfiken och kollat på allt och nu ligger hon och vilar på stolen brevid mig :)

Ridningen

Alvin har vait jobbig att rida dom senaste dagarna, han har bara gått och spänt sig hela tiden och blir jätte rädd för ingenting. Men jag tror det beror på att jag oftast brukar rida på dag tid men nu när jag slutar jobba fem så kommer jag inte iväg till stallet fören ca 18.00 och då har alla människor kommit hem och det är folk som klipper gräset är ute och går kör minicrossar/motorcyklar/bilar så det är saker som händer hela tiden och överallt och på dagarna kommer det max 2bilar :P Så jag tror han har lite att hålla koll på!


Nina var underbar att rida idag hon låg på och var lite het från början men sen använde hon energi till att jobba istället = underbart! Red hon i Alvins nya sadel idag bara för att den är så grymt underbart skön!

Nino

haha Nina ser så roligt ut i sin flughuva :P

mot jobbet

Dags att bege sig mot jobbet igen jobbar 7.15-17.00 känns tungt idag är as trött men får se fram emot att jag är ledig imorgon :D

Kan ju bara säga att jag absolut INTE är någon morgon människa!!

Alvins nya sadel

Köpte ju Alvins nya hoppsadel igår en Prestige Meredith D

Prövade den direkt när jag kom hem och den låg helt perfekt på honom! Och idag provred jag i den helt underbar sadel det var precis en sån här sadel jag vill ha till Alvin = värd varje krona!

Sofis hästar

Lite bilder på Sofis blivande islandshästar kontraktet är skrivet så vi ska fara och hämta dom om några veckor.
Fuxen: 4årig hingst namn: Prinsen
Svart/silver: 3årig hingst namn: Congur

Vikarie för 7olika personer i sommar, känn...

foto0319 (MMS)

Vikarie för 7olika personer i sommar, känns bra :)

Världsrekord barbacka

Världsrekordet barbacka 2011. Jag fattar verkligen inte hur dom lyckas sitta kvar när hindret är över 2m, och hur dom ens vågar hoppa det haha det ser ju ut som att rida mot en stor vägg :P Men måste varit en grymt mäktig känsla när dom klarade det. Men jag tycker ändå att det är vansinne!!!<br />

Lördag?

Tror iaf att det är lördag idag jag har tappat dagarna :P

Iaf så är det bestämt nu att på måndag så far jag och köper en helt ny prestige sadel åt Alvin haha känns lite vågat då jag aldrig ridit i en sån sadel och vet inte hur den kommer att ligga på Alvin men sadelutprovaren sa att den ska passa så jag hoppas på det bästa annars känns det lite surt att ha betalt över 20.000kr för en sadel som inte passar ^^

Sofi ska följa med för att vi ska fara och kolla på två hingstar som hon ska köpa senare :D

Midsommar

Hästarna ridna, solen skiner ute och jag måste hoppa in i duschen och börja bege mig mot jobbet känns ju lagomt kul.. Men till alla er andra som är lediga njut av det fina vädret och ha en riktigt bra midsommar :D

Nino

filmen från när Johanna W red nina , konstig kvalité haha :P<br />

Home

Hemma från jobbet nu, så det blir att byta om fara och hämta spån städa upp i stallet och rida mina fina hästar<3

Hade velat sig att det känns skönt med helg men då jag ska jobba hela helgen så vet jag inte om jag tycker det är så skönt :P

Min racer på jobbet idag ;)

foto0318 (MMS)

Min racer på jobbet idag ;)

Royals

Svängde in på travshopen en sväng behövde köpa nya grejor till öronen som han har när han åker transport då jag alltid lyckas tappa bort dom, men nu har jag köpt mig ett lager :P
Jag har väldigt svårt för att gå in i en butik och bara köpa det jag ska ha, haha måste ha fått det efter pappa:P
Iaf så hittade jag ett set med jätte söta benskydd på rean till Alvin så självklart så fick han dom <3 Så nu har vi ett par till att ha när vi tränar :)

Sadelutprovning

Idag var första gången jag lastade alvin och åkte iväg helt själv, han är su duktig i lastningen slänger bara grimskaftet över halsen på honom och han kliver in själv = Skönt!

Iaf på sadelutprovning så kände hon ju igenom honom och hon tyckte att han var i fint hull hade bra med muskler och hade inte ont någonstans han hade inte ens någon träningsvärk! Hon tyckte också att han hade väldigt bra sadelläge vilket var bra!

Mina sadlar:
Ninas hopp & dressyrsadlar låg helt perfekt på Alvin, det var riktigt skönt att höra då behöver man inte ha dåligt samvete för att använt dom på honom!

Även Alvins dressyr sadel låg bra på honom men som jag trodde så var hans allround sadel för bred och därför tippat när man ridit! Men hon tyckte den låg bra i övrigt så jag fick ett nytt järn till allround sadeln så nu passar den också :)

fick med mig hem två hoppsadlar som jag får ha i 3veckor för att känna hur dom känns om jag vill köpa någon av dom!

Sadel1: Bates Caprilli hopp cair system Pris: 10500kr
Första intrycket var inte bra tyckte den var väldigt oskön att rida i då det känns som att det är något hårt som sticker upp man sitter på haha :P Samt så vet jag inte riktigt om jag vill ha en luftstoppad.. Men ska pröva den några gånger till då priset var rimligt!


Sadel2: Amerigo hopp Pris: 18000kr
Ja vad kan man säga jag älskar amerigo , det är samma märke som jag har på Ninas dressyrgjord. Och läder kvalitén är ju i topp klass! Otroligt skön att rida i. Nackdelar som jag tycker är att det bara är en kåpa och att det är långa stroppar så man behöver en dressyrgjord till den och jag är noga med att jag vill ha en hopplatta när jag hoppar och det kommer bli svårt att hitta och jag vet inte om jag tycker att den gav mig tillräckligt mycket stöd för benen för det priset..

Fick förslag på andra sadlar också som hon sa skulle passa tex Prestige, Stubben, Dominus. Och det blev jag väldigt glad för så nu letar jag som tusan efter en svart Prestige Meredith i rätt storlek för hittar jag en sån så blir det en sån :D

Stallet

Dags att fara ut mot stallet och göra iordning Alvin för att fara in till ridskolan och va med på sadelutprovningen :)

får se ifall det blir något köp ;)

Bästa pojkvännen<3

Tur att man har världens bästa kille som vet att man älskar allt i hästväg! Därför så inhandlade han lite mer prylar åt mig i östersund ;)

Det blev två par nya tävlings ridbyxor ett par helskodda och ett par knäskodda, en ny tävlings tröja, en ny läder grimma åt Alvin, en ny tävlings outfit till Alvin från Catago och så blev det en ny "skit hjälm" då jag inte vill förstöra min JW hjälm när jag ska ramla av Alvin haha :P
  

Östersund<3

Jag skulle lätt kunna flytta till östersund älskar den staden!

Tror jag fick ganska bra betyg på hotellet av Matte det första han säger är wow kom och kolla på utsikten haha och han som inte alls brukar bry sig om sånt :P Sen så tror jag inte han tyckte det skadade att vi hade till gång till en pool,bastu,gym och jazuzzi ;)

LB:2 Jemtryttarna 17/6-12

Jag som bestämde mig för att  verkligen satsa på den här sista dressyr tävlingen haha ja det gick ju som det gick.. Först så kom jag inte riktigt ihåg programmet bara momenten inte vid vilken bokstav det skulle göras vid och sen så ville Alvin inte riktigt som jag fick inte riktigt till bjudningen och formen. Haha men bäst var nog i galoppen att han började busa och gjorde några bocksprång och "seriös dressyr ryttare" som man är så börjar jag as garva för det för han är ju så himla söt min lilla grabb se resten av ritten gick väl så där :P Tycker att han fick till sista galopp ökningen riktigt bra!

Vi kom ju 3:a med laget så det blev ett bra avslut :)

När Alvin fick komma tillbaka till stallet i östersund så fick han låna en gräshage och snacka om att grabben var nöjd! Han galoppera runt och gjorde glädjeskutt och skrek och lekte hingst haha<3

Studenten!

Underbart var det! Låter bilderna tala!

Student fix

När vi fixade lastbilen

Div III 2012 Dressyr

Vi kom trea med laget! Det har varit riktigt roliigt att vara med och jag kommer absolut anmäla mig nästa år också :D

Sadelutprovning

På onsdag så far jag iväg med Alvin på sadelutprovning, Längtar! Hoppas verkligen att jag hittar någon hoppsadel som jag gillar! Nu har jag bestämt mig för en svart. Men bara för det så finns väl ingen i den färgen :P

Studenten!

Haft grymt roligt idag! Skulle kunnat fortsätta att åka på lastbilen i flera timmar till :D Mamma hade även fixat bra mat! Bilder kommer senare ska försöka hinna imorgon men blir det inte då så kommer det när jag kommer hem från östersund!

Saknade bara att två personer inte fanns där.. En som inte lever idag och en som ansåg sig att ha viktigare saker för sig..

Men nu ska jag gå ner och fortsätta vara social med släkten och fika lite ;) Ha det bra allihopa!

fixar flak

har fixat flaket nu får se om bilderna kommer imorgon eller efter helgen. Tar ju studenten imorgon och far till östersund på lördag kommer hem måndag får se hur mycket jag hinner skriva här!

Wången

Det blev avelsvisning för islandshästar för hela slanten på wången, alla var trista och sur förutom jag och sofi som hade som projekt att tömma värdshusets alkohol lager ;) haha

Bilder:

Hööks

Nu ska jag skynda mig på affärn för att hämta ut mitt paket som kommit från hööks! Var även in på Häst e Bäst i torvalla idag och köpte lite saker ni får se imorgon ;)

hemma

Har precis kommit hem har haft grymt roligt kan jag ju säga och har sett många riktigt fina islandshästar. Även fast jag varken är speciellt intresserad och tycker om varmblod eller issisar så var det jul att se. Islänningar är grymt söta!

Ni ska få se bilder och mer info imorgon måste ladda kameran som dog medans jag var där :)

Bjuder på en mobil bild på mig och sofi med lite drinkar ;)

REA!

http://graphics.adrecord.com/?p=92&c=9760&g=1325"></script

Bästa Ansiktsrengöringen

Älskade häst<3

Transporten

Mattias skulle fixa nav till transporten nu när jag e borta så får se om han fixat de tills jag kommer hem :)

Dekalerna

Ny telefon?

Min telefon är så repig att man ser knappt något på skärmen när man är ute :P Känns som det skulle sitta fint med en ny :P

Party med sofi på Wången :)

foto0313 (MMS)

Party med sofi på Wången :)

Fit Me

Bästa sminket jag har haft! Det sitter bra och kostar inte så mycket!

Lev livet medans du kan

Alvin och pappa

Pappa fick ta ut Alvin till hagen :) Alvin fick en ny flughuva som även täcker mulen. Måste verkligen köpa en sån åt Nina när dom fått in hennes storlek!

-Han har inte grimman på i hagen!

Östersund

Nu ska jag följa med Mattias upp till sjukhuset sen ska han köra mig till skolan. Vi ska till östersund-Wången idag. Kommer hem imorgon kväll fixar några inställda! Vi ska på hingstvisning och sadelutprovare och lite mer. Ni ska få se bilder sen :)

Imorgon ;)

Imorgon eller på tisdag så får ni se hur transporten blev som med dekalerna ;)

Och förhoppningsvis på onsdag så kommer en bild när jag är helt klar med den med fälg och allt!

Gammal bild nino

En gammal bild på Nina roligt att se vilken grymt stor skillnad det har blivit på hon :)

Jobbat klart

Ja då var dagens jobbpass över nu ska jag skynda mig att packa så jag hinner umgås lite med älsklingen :)

Skor<3

http://graphics.adrecord.com/?p=92&c=9760&g=1326"></script

Dagens inköp

En väska till studenten!

Mys

Det blev en mystur med Alvin idag red barbacka och hade hackamore på honom. Tycker han funkar riktigt bra på det!

Söndag

Varit på stan sen imorse så nu blir det att byta om och fara till stallet :)

Party tonight

foto0305 (MMS)

Party tonight

Världens bästa mamma<3


Jag & mamma igår

Lördag

Alvin kändes riktigt fin idag :) Lilla prinsen

Skatten

Fått tillbaka pengarna från skatten nu :D Nu är det bara att få tag i sadelutprovaren får se om hon hör av sig nu i helgen annars så ska jag ändå dit till hon på tisdag. Och då ska Alvin få en ny hoppsadel :D Längtar! Har iaf bestämt mig för en svart tror jag :P

Men har inte hon det jag letar efter så blir det att ta ut en annan sadelutprovare och se om hon har några andra hoppsadlar då jag tänker hittat rätt den här gången och vill att det ska kännas 110%rätt!

Jag köper alltid mina sadlar av sadelutprovare för då vet jag att dom är hela och egenom kollade och att dom passar hästen perfekt! :)

Rullgardin

Alltså jag hittar ingen till min transport eller av det märket frågan är ju om man kan ha någon från något annat märke? Hittade en där man kunde måttbeställa.. Tror min far få ta över det här han som kan nått haha

Skulle vara skönt att ha en som är hel på båda sidorna!

God Morgon

Precis vaknat, blev rätt sent igår tror inte vi kom hem fören vid fyra i morse!

Nu ska jag försöka hitta åt en "duk" till transporten och vänta på att syrran ska komma så ska vi fara på Jula en sväng :)

Musik

Sitter och försöker ladda ner någon ny musik att ha i bilen, säg gärna några låt tips om ni har!

Funderar på att ta en grogg eller vara nykter och ta en rund runt stan och kolla på dom som varit på balen :P

Bilen städad!

Städat bilen och tagit in allt onödigt från bilen, det tog mig 4timmar så ni kan ju tänka er hur mycket grejer det var i min bil finns allt! Hästtäcken,spån,hö,verktyg,kläder,träns,sadelgjordar,schabrak,saxar,penslar,färg,smycken,borstar,väskor,skor + mycket mer. Haha bilen kanske drar lite mindre soppa nu när den väger ett ton mindre :P

Nina

Nina har börjat bli mörkare i sin päls vilket hon brukar bli på sommaren. Men något som är konstigt är att hon börjar bli mer och mer svart bak på rumpan på båda sidorna och uppepå. Och hon har fått fler kolsvart fläckar.
Ingen aning vad det kan vara haha kanske slutar med att man har en skäck :P

Bild på det svarta, syns inte så jätte bra på bilden men hon är mer svart i verkligheten

Alvin :)

Hoppade Alvin lite idag i det fina vädret! Riktigt nöjd över honom! Vi hoppade väl ungefär 80som högst vilket är det högsta jag hoppat honom sen jag köpte han :) Min lilla prins<3

Rid

Nu ska jag fara bort mot stallet och göra iordning alvin för lite ridning :)


På bilden är det första gången jag ber Alvin kliva upp på pallen haha han tyckte det var lite konstigt men han var riktigt duktig när han fattade grejen!

Finaste Alvin<3

Fredag

Hittade min kamera igår kväll den låg under sättet i bilen xD Smidigt! Så bilderna kommer senare idag har jag tur så följer Mattias med ut till stallet och tar lite kort idag!

Men först så ska jag fara till skolan och försöka få fram någon information om måndag när vi ska till östersund till Wången. Men skulle inte förvåna mig om det inte finns några lärare där..


Skickade sms till min lärare för någon dag sen och frågade när vi skulle åka och när vi kommer hem så jag kan planera för hästarna hennes svar var : Tidigt måndagmorgon hem sent tisdag kväll.

Och hur ska man då veta vilken tid man ska vara på plats och vartifrån vi åker? Alltså dom är ju inte riktigt hundra!

Dekaler-bil?


Funderar på att sätta på några dekaler på bilen också.. Ninas namn Midnight Light ska stå på fram rutan iaf sen får vi se vad det blir på sidorna!

Transporten

Nu är transporten snart helt klar nu är det bara en sak som saknas får se om den hinner bli klar imorgon!

Igår så fixade jag och pappa rutan på transporten då förmodligen nån häst slagit upp huvudet där så skruvarna var knäckta. Så det blev rengöring och nytt silikon också. Tvättade den innuti och utanpå och dekalerna är på plats så nu är den som ny :)

Ni får se bilder då jag hittat åt min kamera igen!

Idag

Red dressyr med Alvin först så gick han bara och sköt ut bogen och ville inte lyssna, men efter en stund så började han slappna av och blev riktigt fin på slutet. Det började ös regna när vi skrittade av kändes ju lagomt kul..

Nina fick vila då hon har en sko som är lös!


Har tappat bort min kamera, vilket inte alls är ovanligt för att vara mig jag tappar alltid bort allt!

Sadlar - Alvin

Sitter och kollar på lite hoppsadlar åt Alvin. Och jag har inte bestämt mig än om jag vill ha en svart eller om jag vill ha en mörkbrun. Får se när jag tar ut sadelutprovaren!

Sadlar som jag skulle vilja köpa om det passar Alvin är:
Prestige Meredith
Santa Cruz Legano
Globus Clic

Men skulle inte förvåna mig om det slutar med något helt annat :P

Men det kommer aldrig bli någon Stubben sadel iaf tycker dom är stenhårda och obekväma!

Tips! Löshår Billigt

Jag tycker det är riktigt snyggt med långt hår på tjejer och har hittat jätte billigt löshår med bra kvalité!
Man får även 50kr rabatt nu också

Länk till billigt och bra löshår:
http://click.adrecord.com/?p=79&c=9760&url=http%3A//glamaholic.se/loshar-c-76.html"

Nu så

Nu ska jag försöka sluta att vara så seg och sätta fart och göra mig iordning!

Varning! - hästtjuvar!!

EN VARNING TILL ALLA HÄSTÄGARE! I nordvästra skåne finns en efterlyst vit Audi A4 med en silvrig framskärm på vänster sida, regnr CBJ094 från Litauen och skåpbilen är en vit stor Citroen Jumper, tillverkningsår 2000 och har regnr RMB545 (svensk registrerad). Det är anmälda hästtjuvar och måste STOPPAS! Igår natt befann de sig i Perstorp och idag har det varit sedda i Åstorp. Håll stenkoll på era hästar! Dela och sprid detta vidare så fort som möjligt.

Alvin i nya grimman

Dressyr träning Nina

Hade dressyr träning för Johanna idag på Nina!

Nina kämpade verkligen på och jobbade bra hon blev lite trött på slutet men hon kändes riktigt fin idag! Och hon kunde faktiskt galoppera lugnt idag. Stora framsteg om  män tänker tillbaka när jag köpte hon, då kunde hon inte galoppfattningar och orkade inte bära sig i galoppen så när man väl fick hon i  galopp så gick det undan det var som att ha ponnygalopp inne i ridhuset haha. Så hon gör framsteg varje dag! :)

Alvin<3

Alvin var riktigt underbar att rida på. Han var verkligen på bra humör och ville jobba. När jag kortade upp tyglarna så började han trampa under sig och verkligen jobba på utan att jag hade bett om det! Underbart! Galopperade över ängen idag haha guud så underbart det är att låta hästen sträcka ut ordentligt i galopp man känner sig som ett litet barn igen! Alvin tyckte också att det var roligt han blev riktigt taggad!

Tränade mycket skänkelvikning och lite andra övningar för att få honom mer mjuk och följsam!

Glamaholic

Nu är det fraktfritt när man handlar över 500kr på glamaholic(allt för håret)! Lätt värt!

Klicka på länken så kommer ni direkt till deras sida! :)

http://click.adrecord.com/?p=79&c=9760&url=http%3A//glamaholic.se"

Stallet

Dags att byta om och bege mig ut mot stallet för att rida Alvin sen dressyr träning för Johanna på Nina :)

Jobb sök

Har suttit och skickat in lite ansökningar till olika jobb hela morgonen haha finns inte mycket jobb när man inte är högskole utbildad :P

MP3

Hittade min gamla MP3 i garaget så nu ska den laddas upp så jag kan ha den när jag rider istället för telefonen då jag inte har något minneskort så ryms det bara 4låtar på telefon :P ganska drygt när dom spelas om och om igen!

Dagens inköp

Dagens inköp blev 3 förpackningar läder balsam -Effekt- Det är verkligen det bästa jag någonsin använt!

Perfekt storlek att ha med sig på tävling!

Peng<

Nu ska jag fara och hämta lite pengar så jag kan fylla på mitt gymkort. Har saknat att inte kunnat träna på gymet!

Glad!

Det som hade kommit till pappas jobb var mina dekaler till transporten :D

Så nu är det bara att ta in den på verkstaden och tvätta och ta polermaskinen lite innan dom nya dekalerna kommer på plats! :)

Skor

Fick ett par nya skor av Älsklingen idag :) <3

:)

Nu ska jag fara till pappas jobb och kolla på en grej ni får se bild sen ;)

Idag

Konditons tränade Nina lite lätt idag haha hon blir så grymt taggad!

Hon tycker att skritt pauserna är extremt onödiga och studsar fram istället sen blir hon övertaggad i galoppen och går uppåt istället haha lilla gumman<3

Lastade båda två tsm igen idag :)

Näske

När vi var och tävlade igår och skulle hoppa så var det två kärringar som stod brevid Mattias på "läktaren" och pratade skit om Alvin haha dom ansåg att fjordingar inte kunde hoppa och att dom bara var tjocka. Haha helt underbart när man vinner över deras ungar på sina "fina halvblod"


Alvin blev lite busig på ärevarvet underbara häst<3

Kattungarna

Måste lägga ut en annons idag på den svarta kattungen för är det ingen som vill ha honom så måste vi ta bort honom och det vill jag inte!

Han är verkligen hur mysig som helst så är det någon som vill ha eller vet någon som vill ha en kattunge så säg till! :)

Bilder

Sitter och leker lite med bilder, nu innan jag ska börja bege mig ut mot stallet :)




Träning

Hästarnas träning den här veckan på ett ungefär :)



Alvins
träning

Måndag: Skritta ut i skogen
Tisdag: Uteritt
Onsdag: Dressyrträning för Johanna
Torsdag: Dressyr
Fredag: Konditions träning
Lördag: Dressyr
Söndag: Markarbete


Ninas träning

Måndag: Dressyr
Tisdag: Dressyrträning för Johanna
Onsdag: Skritta ut i skogen
Torsdag: Dressyr
Fredag:
Markarbete
Lördag: Dressyr
Söndag: Tömkörning


Morgon

Mycket som ska göras idag men hästarna går först :)

Söndag

Är så otroligt trött efter allt idag tror jag ska ta mig en sväng till affären och sen fara och väcka Mattias och vänta på att se BigBrother finalen jag hoppas att Hanna J eller Annica vinner!

Näske 3/6-12

Alvin var riktigt grym idag han jobbade verkligen på och gav allt!

I dressyren blev det lång väntan och fick rida fram i evigheter och när det äntligen var vår tur så var Alvin trött han gjorde allt jätte bra tog båda galopperna men orkade inte hålla dom så han bröt av några gånger. Men i övrigt så kändes han fin!

När vi skulle hoppa så hade jag glömt mitt spö hemma självklart så han ville inte ens galoppera.
Första klassen så krävde jag inte mycket utav honom då han var så trött och solen låg på så det blev jätte varmt!
I andra klassen så gav vi allt och han var jätte duktigt men precis när omhoppningen började så stannade han och bajsade haha rolig häst :P
Måste bara säga att han är grym på att hoppa hur snäva svängar det än blir eller om vi har lite dåligt tempo!

Det slutade iaf med en 2:a placering idag :)

Bilder från idag :

God Morgon

Nu ska jag försöka få liv i karln så vi kan komma oss iväg till stallet så jag hinner med allt :)

Sova

Ja det har varit en trevlig kväll med bra folk! Har suttit och kollat lite dressyr program nu inför imorgon. Haha pinsamt om jag skulle blanda ihop LB:1 och LB:2 :P Har inte ridit LB:1 sen i mars tror jag det var :P Haha men vi får hoppas på det bästa imorgon och att underlaget är bra!

Letade lite dressyr filmer på You Tube från jemtryttarna då jag ville se hur anläggningen såg ut och då hittade jag en dressyr film där i från på hästen Up To Date som jag tänkte köpa innan jag köpte Nina det var roligt att se honom :)

Men nu väntar sängen om jag ska ta mig upp i rätt tid i morgon. Mattias är fortfarande ute och super så jag hoppas han hinner hem och sova nån timme innan tävlingen :P

Candy

Lämnat av darling hos Affe. Jag fick uppdrag att fara på Candy Corner och sen på coop för mer groggvirke :P

Glömde mobilen hos mamma och pappa så fick fara tillbaka och hämta den och då hade världens sötaste Sanna kommit för annica skulle ut och äte med karln sin. Sanna måste vara världens gladast unge :D

Nu :)

Nu blir det lite pizza time med älsklingen innan vi ska till affe på lite partyyy

Alvin

Alvin fick ha mys dag idag klippte mannen och svansen lite också :)

Tror Alvin är lika less på vädret som jag!

Imorgon

Får se om det blir någon tävling imorgon, regnet verkligen vräker ner nu och jag vet att Näskes plan inte brukar vara allt för hållbar för mycket regn så dom brukar ställa in. Men vi får se hur det blir :) Hoppas att vädret slår om!

Effekt

Har smörjt in all utrustning idag. Måste bara säga att Effekt balsam måste vara det bästa jag någonsin använt!

Det rengör, impregnerar, återställer färgen , gör lädret mjukt och glansigt. Och det bästa är att det går att använda på alla färger på läder då det inte gör det mörkt.

+Lätt använt och kladdar inget!


Lördag

Haha Alvin fick låna ett av Ninas regn täcken det var liiite för stort men han är ju bara så söt ;)

-------

Nina gick riktigt bra på slutet idag hon blev lite för het när vi skulle galoppera så hon körde upp huvudet och sprang istället för att fatta galoppen men efter en stund fattade hon :) Hon är en riktig dröm att rida när man har kommit förbi test fasen och fått lite fart i hon :)

Alvin var lite seg och lat idag då han tycker det är trist att lämna kompisarna men det gick bra är jätte nöjd över honom även fast det satt långt inne att få honom att galoppera^^
<3


Nu ska jag gå och göra mig klar innan jag och pappa ska fara och tanka racern ;)

Fredag

Nu ska jag be ge mig ut till mina älskade hästar för några ridturer i regnet :)

Enligt vädert i tidningen så ska det komma snö imorgon? Snö i början av juni? Det hoppas jag var ett skämt!