Nytt projekt :D

 

Tisdag

Skrittar igång Alvin efter hans "höst vila"
Idag får det bli en sväng i Ninas dressyr sadel ;) Alvin har verkligen börjat sätta vinterpäls på riktigt nu han är som en lite gosig björn <3
 
 

Knas ponny ;)

Man ska aldrig ge upp hoppet om dom man älskar <3
Du har alltid varit en knasig liten ponny och vi har haft många fighter genom åren. Men alla problem som uppstår är värd varje sekund jag får vara med dig min älskade fina tjej<3
 

Från botten till toppen!

Äntligen känns det som lite saker och ting vänder! Ett tag lite för mycket åt fel håll så helt ärligt varje chans till att spåra ur ledde till det..
 
Men nu är båda hästarna nyskodd :D brodd och snösulor- check!  Nu kan vintern komma på riktigt :D  ++++++++
 
Både C och S hemma :)
 
Ninas sår såg superbra ut idag nästan så jag skulle vilja säga att det ser ihop läkt ut! Tror boxvilan (vet ordinerade) gjorde henne gott för sårens skull! Får se hur det blir när hon börjar gå ut igen hoppas det håller så man kan börja lämna såret öppet så benet får lufta lite och slippa lugnande varje dag! :) Sjukt stolt över min prinsessa idag under skoning trots ont i benet och lugnande..
 
Red även Alvin en sväng på plan blev bara lugn skritt! Han var på riktigt jobb humör! Känns så kul att äntligen få komma igång med prinsen igen och se honom vara tagga på jobb!
Helt ärligt tror jag han behövde ett litet break från allt och bara få ta det lugnt och anpassa om sig igen! För nu ser man verkligen att han mår bra och trivs :)
Finns verkligen inga ord som kan beskriva känslan på denna biffiga häst<3
 
Ny dator har inte fått till alla inställningarna än.. Är verkligen inte teknisk av mig för fem öre.. Så kan tyvärr inte ladda upp några nya bilder än. Men det kommer det lovar jag :)
 
Bjuder på lite gammla bilder medans :)
 
 

Stället där vi bor

Pass på dom
 

god morgon :)

Efter omständigheterna måste jag säga att jag mår riktigt riktigt bra faktiskt. Tack till alla runt omkring och jag hoppas och vet att ni kommer klara er bra oavsett. It kill's and it brings new plans and it crash all idiots!! Nu är det snart dags att börja fara till mina älskade gula fyrbeningar och väcka dom för lite frukost! :-) hoppas verkligen på att få tag i vetrinären idag ang Nina! Update later ;)

Alvin<3

Less på att vänta på att hovslagaren ska komma ut och slå på Alvins tappsko..
Har ju licens för det så det kanske är dags att man börjar införskaffa sig lite verktyg så man kan göra det själv på en gång :)
 
Men idag blir det lite träning för psyket för guldgrabben :)
 

Nino

 
La om såret på Nina igen idag. Det såg mycket bättre ut nu men det är fortfarande riktigt vidrigt!!
Får hoppas att det börjar ge med sig snart så vi kan börja komma igång igen :)
Finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag älskar mitt otroligt knäppa lilla sto<3 
 

 

Grattis <3

Pappa fyller år idag, stort grattis till dig<3 Du är världens bästa pappa har alltid varit och kommer alltid vara!
 
En gammal bild på pappa och Alvin :)
 

everyday

Nu så :D

Äntligen fått igång telefonen igen :D

På gång mer än någonsin igen. Happy! :D