Lastning

Lagade transporten igår så nu är den som ny! Allt är smörjt och putsat! Och allt är helt får se hur länge det vara hehe :P
 
Men nu ska jag fara och lastträna båda hästarna ska träna dom var försäg idag får se vad damen tycker om det :)
Har även temp vecka på Alvin så jag ska se vad han har för "normal temeperatur" Pappa var ju snäll och for och köpte en ny termometer åt mig igår då min gammla inte ville fungera nå mer.. Haha Alvin såg lite rolig och smått förvånad ut när jag hedde in termometern haha Älskade lillkillen<3
 

Storstädning

storstädat hela huset idag, nu är det bara sista maskinen tvätt som ska hängas ut i fin vädret innan jag e klar! Ikväll blir det lite party ;)

Utkast: Jul. 24, 2012

Ja det gick inte riktigt som tänkt i helgen vi kom aldrig till sundsvall.. Men man ska inte ge upp nu är det bara att börja om från noll igen känns lite surt men finns inget man kan göra åt den saken..

dressyrträning

Tagga imorgon då jag och Alvin ska  fara tll sundsvall för lite dressyrträning för Moa Belin :D

I hate you..

Now and then I think of all the times you screwed me over
But had me believing it was always something that I'd done
But I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end, always the end
But I'll admit that I'm glad it's over

Jobbjobbjobb

Ska snart iväg och jobba igen men nu är det bara ikväll och ett 9timmars passkvar imorgon sen är jag ledig helgen och mån-tis-ons :D Känns verkligen välbehövligt!

Nu ska jag fara och rida mina pärlor<3 Tror det blir lite hoppning om underlaget är bra det regnar ju från och till hela tiden!

Dressyrträning

Till helgen så ska jag fara till Sundsvall med Alvin för dressyrträning! Hon som jag ska träna för ska även få sitta upp på Alvin och rida lite :) Berättar senare vem jag ska rida för ;)

Less..

Det funkar inte att lägga upp bilder här på bloggen för tillfället..

Musik

Bra/dålig? sätter sig på hjärnan iaf! <div> 

Darlings

The love in my life<3

Nytt!

Hästarna fick nya schabrak när jag for in och köpte flugmedel, älskar materialet!
 
 

Långed

Premiär turen med Nina är gjord! Hon klev på direkt både dit och hem, och hon stod hur bra som helst i transporten = Överlycklig ett av många mål nådda! Nu kan vi börja satsta mer på ridningen!
 
 

Nordic Rock

Nordic rock var faktiskt riktigt bra i helgen! Mattias fick vara min persoliga hanväsk bärare, och förlora lite manlighet ;)

bett

Idag ska jag prova kimblewick bettet på Nina när jag hoppar hon har blivit så fin i munnen vid hoppningen men på tävling så kör hon sitt eget race brukar ha pelham men jag tycker det blir lite för skarpt ibland. Det nina verkligen gick super bra på var pessoa hon trivdes super på det bettet och jag blev helt chockad inne på tävlingsbanan då hon faktiskt var lugn och lyssnade på mig. Men när jag fick veta att det hade dubbelverkan och inte var bra för hästen så blev det byte av bett direkt så nu måste jag försöka hitta ett bett som man får samma känsla på igen!

Tävling

I början av aug så hålls öviks "årliga" Hästival och såg nu att dom flyttat tävlingen från solänget till ÖOR så förmodligen går tävlingen på grus! Och om den gör det och jag inte jobbar så är jag ganska 100% säker att Nina ska vara med om dom har rätt klasser! Är även sugen på att starta Alvin.. :D

Och vecka 29 ska jag och Alvin fara till Sundsvall och träna kommer bli riktigt spännande!

Value

Onsdag!

Pappa kom in till mig igår kvöll och visade vad han köpt, något som jag velat ha ända sen ponnytiden :D Ni ska få se senare vad det är och när det är "klart"

Imorgon så ska jag köra iväg med Nina för första gången, vi ska bara fara iväg en sväng och avsluta hemma på gården! Det kan bli spännande för i förrgår så startade jag bara bilen när dom stog i transporten och Nina börja trampa och leva om hon dunsade på så mycket så jag trodde hon hade gått över bommen..

Men efter en stund så blev hon lugn.. Så nu hoppas vi på det bästa!

Jobbar till fem idag sen blir det ut till stallet rida och smörja utrustning! För imorgon ska dom få duscha så dom är fin när vi ska bort:P

Nästa helg!

Fullbokat för nästa helg! På fredag kväll eller lördag morgon så stoppar jag in hästarna i transporten och beger mig till långed hem till Vanessa ska ha lite "mini-sem" med hästarna där :) Och på lördag kväll så ska jag Vanessa Mattias Rebecka och Jocke gå på Nordic rock :) Sen far jag tillbaka hem till vanessa och stannar där till måndag eller tisdag :)

Längtar! Det var så grymt kul när jag var hos vanessa med nina för två sommrar sen , hon har egen gård och grymt mycket fina ridvägar som man kan rida på i timtal ska bli sååå kul :D

haha kommer aldrig glömma sommaren jag var där med nina då vi drack på kvällen sen for vi ut och cyklad på två gamm cyklar i fyllan och hämtade hö xD

Lastningen :)

Lastade hästarna idag och snacka om att nina blev glad haha jag lastar alltid alvin först men nina följde mig som en hund ihagen och ville absolut inte vänta något:P

Iaf så stängde jag bakrampen och gardin längst upp nina blev lite nervös men inte så farligt när det väl var stängt börja hon lugnt mumsa på höet igen och när dom stått en stund stängde jag även dörren fram och jag tror dom gjorde sig redo för att åka för man hörde nina trampa om som hon alltid gör och sen stog dom helt stilla haha alvin såg lite fundersam ut när dom stått så ca15min och sen få gå ut igen utan att fara:P

På torsdag ska jag testa att köra iväg en sväng och går allt som det ska så följer nina med till ness till helgen känns som en bra "första resa" då det är så lugnt hos hon när man ska lasta hem dom!