Onsdag

Woho äntligen snö och vinterdojjorna skulle på hästarna imorgon men självklart ringer han och bokar om med andra tjejen så det blir inte fören på söndag.... Måttligt förbannand oja! Nu
Måste hästarna stå tills dess .......... Damn!

Fredag

Precis gått klart kvälls promenaden med Stina och hennes hund Alvin fick också hänga med han är ändå som en stor hund <3

Nino

Nina har iaf ätit klart sin medicin kur nu :) hon uppskattar iaf övningarna och är jätte duktig tömkörningen går väl så där hon tycker det är lite halv tört å bara skritta på långa tömmar... Men nästa vecka så får hon iaf lite mer att göra!

Igår

Igår var nh tränaren här igen och lekte med Alvin - eller var det tvärtom? Haha


Nej det blir Inge mer där av det iaf ska försöka få tag i nh tränaren jag hade på kursen med Nina om hon är sugen på att komma och leka lite med gulingarna ^^

Min fina kille

Fredag

Idag ska Stina följa med ut till stallet och rida Alvin :) blir som tack för att hon tog hand om mina gulingar när jag var på jobbresa :)

-

Nina

Ja en liten utvärdering om hur det gick på kliniken med min fina Nina. Jag bokade tid för att jag tyckte hon börjat "nypa" lite i ridningen och precis som jag trodde så hade hon ont i ryggen. Hennes bakre ryggkotor sitter för tätt något hon förmodligen haft sen hon föddes men blivit värre med åren. Så nu har hon fått en behandling i ryggen och ska äta medicin i 10dagar samt masseras och göra övningar varje dag för att "töja" ut ryggen sen blir det endast tömkörning några månader framöver och försöka få hon att bygga upp mer muskler så hon ska kunna ridas igen så småning om!

Sen ska hon på återbesök och kolla om det blivit bättre/sämre så nu är det hårdträning för att få ordning på ryggen.

Nina

Trött liten ponnyhäst inne på kliniken kommer utvärdering imorgon!

Söndag

Har varit i stallet hela dagen/kvällen så nu är allt klart inför morgondagens tripp ner till timrå! Nina är ny duschad och fin bara hoppas att hon inte hinner dynga ner sig allt för mycket innan vi ska åka!

Dagens inköp

Alvin fick ett par nya läderboots och jag köpte lite träningsgrejer till mig själv har även beställt en barbacka padd till nino med matchande träns :)

Nu ere helg igen

Haha två polis bilar + snut hund är här haha känns som grannarna torde älska oss :p

Helg

På måndag har jag tid på kliniken i Timrå åt gumman bara hoppas på bra väglag så jag slipper boka om igen. Då får vi se om det sitter i huvudet eller kroppen....

Party!

Haha

November

Första jobbinterjuvn gjord idag nu är det bara att vänta tills måndag för svar nu blir det att svida om och rulla in mot stan för ett möte på af!