Igår

Tog Alvin till ridskolan igår tänkte träna honom ute på stora ridplan men han blev så spänd för att han var ensam och det blåste så jag kände att det gav inget så vi gick in och tränade på dressyr programmet han var lite upp och ner. Han verkar inte tycka om att bli ensam. Han bara spänner sig och springer på utan att lyssna och gnäggar hela tiden och nästa sekund så går han som en klocka och sen är det som att han kom  på att han var ensam igen så börja han gnägga igen. Men när man får honom att koncentrera sig på att jobba så går det riktigt bra!

Känns som man börjar hitta "knapparna" mer och mer på honom nu arbetar man han mycket med yttersidan så går han mycket bättre!

Han är för söt min prins<3 Sen efter ridpasset så släppte jag honom lös i ridhuset så att han fick leka av sig lite. Han är så otroligt söt! tror han tyckte det var riktigt roligt!

Last tränade även Nina när transporten stod åt andra hållet och längre bort från stallet hon tvekade en gång sen klev hon bara in flera gånger. Längtar så otroligt tills man kan åka iväg med hon också :D

Kommentera inlägget här :